SPOZNAJ ME

Sem Špela. Doživela sem dve popolnoma različni porodni izkušnji; prvi porod je bil neprijeten, pretresljiv in mučen, drugi pa njegovo popolno nasprotje – navdihujoč, izpolnjujoč, zelo hiter in transformativne narave. Kako je lahko prišlo do takšne velike razlike? V prvi vrsti sem spremenila pogled na porod, ker sem se na srečo seznanila s HypnoBirthing filozofijo in metodo. Rodila sem veličastno, porod je bil lepa, izpolnjujoča in radostna izkušnja. Isto telo, enak proces, dve popolnoma različni porodni izkušnji.

Osvoboditev strahu in krepitev samozavesti pred, med in po porodu

Na ta način sem dobila potrditev, kako zelo pomembna je naša mentalna pripravljenost in kako omejujoč je lahko strah, ki vede ali nevede vpliva na proces poroda ali katerikoli drug proces v našem življenju. Zato, draga nosečnica, bi ti z veseljem predala znanje, ki krepi samozavest in razvija zaupanje, hkrati pa bi te naučila, kako se osvobodiš strahu in omejujočih prepričanj. Ključ do uspeha je namreč v zavedanju in poznavanju lastne moči.

Zakaj sem postala certificirana HypnoBirthing voditeljica priprav na porod?

Po končani univerzitetni izobrazbi sem se zaposlila v priznanem mednarodnem revizijskem podjetju, svojo poslovno pot pa nadaljevala kot projektni vodja v bančnem sektorju. Tako imam več kot 10 let delovnih izkušenj v korporativnem svetu. Zaradi dveh popolnoma različnih porodnih izkušenj sem se intenzivno začela ukvarjati s povezavo naših misli na telo (mind-body connection). Najlažje bi se opisala kot večno raziskovalko življenja in njegovih neskončnih možnosti. Zaradi želje po konstantni rasti sem postala certificirana HypnoBirthing voditeljica priprav na porod, coachinja in Djotish svetovalka.

Kaj me navdihuje?

Navdihuje me dejstvo, da novodobna znanstvena dognanja poudarjajo pomen naših misli in prepričanj in jih povezujejo s kvaliteto našega življenje. Vse to, kar so starodavne modrosti učile že pred več tisoč leti, je sedaj podprto in potrjeno s strani epigenetike, nevroznanosti, nevroplastičnost in kvantne fizike… Navdihujoči časi, časi neskončnih možnosti.

"Od malih nog cenim znanje, saj nam odpira oči, kaže na neskončne možnosti, in nam da ustrezno podlago za razvoj ter samozavest za ustvarjanje življenja, ki nas navdihuje."

Kaj je pomembno tebi?

Poveži se in spremljaj

Logo Inform

Kontaktiraj me

Špela Mrak Ciriković

info@spela-inform.com

× Te zanima več?