VEDA O ŽIVLJENJU

DJOTISH

No problem can be solved from the same level of consciousness that created it.

Albert Einstein

DJOTISH RAZKRIVA TRENUTNO SITUACIJO

zakaj smo v situaciji, v kateri smo se znašli, in kaj je potrebno spremeniti, če bi želeli spremeniti tok dogajanja

DJOTISH RAZKRIVA OBDOBJE ŽIVLJENJA

v katerem živimo in katero življenjsko področje bo v ospredju

DJOTISH RAZKRIVA PROFIL

psihološki profil posameznika oz. s kakšnimi prepričanji smo se rodili (kje so naši potenciali in kaj bi bilo možno izboljšati)

Življenje ni vnaprej določeno, življenju ne vlada usoda, ampak ga ustvarjamo sproti, z vsakim našim dejanjem kot posledica naših misli in prepričanj.

Djotish uči, da imamo vsi potencial za srečno in izpolnjeno življenje.

Današnji dan je posledica preteklih odločitev, odziv na situacijo, ki se nam dogaja danes, pa bo odločilno vplival, v katero smer se bo življenje odvijalo naprej.  

Za občutek, da imamo vajeti v svojih rokah, je modro vedeti, da v življenju obstajajo določene zakonitosti, da obstaja pomembna povezava med našimi mislimi in čustvi ter da obstajajo individualne informacije ali smernice za naša življenja.

Vsi vemo, da pozimi ni primeren čas za sajenje, ker okoliščine za rast enostavno niso temu naklonjene. Tudi v življenju vsakega posameznika obstajajo različna obdobja, ki nekatere stvari/dejavnosti podpirajo bolj kot druge. Če se nam zdi, da dajemo vse od sebe, pa še vedno ne dosegamo željenih rezultatov ali pa, da drugi do istih rezultatov prihajajo z mnogo manj truda, potem je verjetno, da plavamo proti toku. Za doseganje občutka radosti in izpolnjenosti je zato smiselno razumeti obdobje in ravnati v skladu z njegovimi zakonitostmi.

Sreča ni nikoli odvisna od stvari, ki jih imamo/počnemo, temveč od pomena, ki ga dajemo stvarem, ki jih imamo/počnemo.

Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.

Albert Einstein

Kako poteka svetovanje?

Na podlagi rojstnih podatkov še pred srečanjem dobim okvirno sliko o posameznikovi situaciji, obdobju v katerem živi, in čemu posveča večino svoje pozornosti. Preko pogovora pa pridobim celostno sliko za svetovanje, ki vedno temelji na razlagi in razumevanju vzrokov za nastalo situacijo ter način, kako jo začeti spreminjati.

Naše misli in prepričanja so najpomembnejše. So začetek in izvor vsega in to danes potrjuje tudi znanost (nevroznanost, epigenetika, kvantna fizika). Če želimo na kateremkoli življenjskem področju drugačno izkušnjo, moramo najprej razumeti svoja prepričanja in jih nato spreminjati.

Naše misli, pogledi, prepričanja oblikujejo našo osebnost. Naša osebnost pa ustvarja zgodbo oz. realnost, v kateri živimo. Enake misli vodijo v enake izbire, enake izbire vodijo v enako obnašanje in to je razlog za enako izkušnjo. Enake izkušnje nam prebujajo enaka čustva, ki so spet vzrok za podobne misli, …

Vsaka sprememba se najprej začne v nas, s spremenjenim pogledom na določeno situacijo.

Povsem naravno je, da skozi različna življenjska obdobja spreminjamo svoje poglede, povezane z določenimi področji našega življenja. To nenazadnje vpliva na rast in razvoj vsakega posameznika. Djotish omogoča, da gremo skozi ta proces bolj zavestno in opremljeni s potrebnimi informacijami, da bi cilj dosegli z večjo gotovostjo ter tako na poti še bolj uživali.

ZAKAJ DJOTISH

30000 +
MISLI NA DAN
0 %
MISLI JE ENAKIH KOT DAN PRED TEM

= enaka realnost

Ker živimo v času, kjer ima znanstveni pristop tako zelo močno vlogo, me je še bolj navdušilo dejstvo, da tudi novodobne raziskave potrjujejo pomembnost naših misli in prepričanj. Nevroznanost, epigenetika, kvantna fizika dokazujejo, da je misel začetek vsega in da se tu rojeva naša svobodna volja. Sprememba se vedno začne pri nas samih, s spremenjenim miselnim procesom.

Znanstveno je dokazano, da ima vsak posameznik od 60.000 do 70.000 misli dnevno, od tega je kar 95% enakih kot dan pred tem. Ker je misli veliko, je logično, da se vseh v celoti najverjetneje ne zavedamo. Starodavno znanje, orodje Djotish pa nam daje zavedanje in jasno sliko o naši situaciji ter pomembne smernice z namenom, da se bo naše življenje v največji meri odvijalo v smer, ki si jo želimo. Bistvo je v zavedanju.

Logo Inform

Kontaktiraj me

Špela Mrak Ciriković

info@spela-inform.com

× Te zanima več?